Avís legal

La present pàgina web (Central de reserves del Cister) està gestionada per l’agència de viatges El Brogit, amb NIF 39898534C i seu a Reus.

Condicions d’ús

Central de reserves del Cister no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda a la present pàgina web. Tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les seves pàgines d’Internet.

La web de Central de reserves del Cister pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Central de reserves del Cister no pot controlar. Pel que Central de reserves del Cister no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Central de reserves del Cister o dels establiments participants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el seu consentiment exprès.

Protecció de dades

En els supòsits en els quals per accedir a alguna de les pàgines o serveis de Central de reserves del Cister sigui necessària la recollida de dades de caràcter personal, s’informa que els mateixos podran ser incorporats a un fitxer informatitzat propietat d’aquesta companyia i seran tractats de conformitat amb l’establert en la normativa vigent relativa a la Protecció de Dades de Caràcter Personal. El client consent a Central de reserves del Cister expressament, pel lliurament dels mateixos, al fet que els incorpori a un fitxer informatitzat de la seva propietat amb la finalitat de gestionar la relació de clients, i la millor prestació del servei.

En cap cas aquestes dades seran objecte de tractament o de cessió a tercers, si no és amb el consentiment inequívoc de l’afectat, o en els supòsits previstos en la reglamentació actual de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

L’afectat podrà, en qualsevol moment, exercitar els drets d’accés a aquestes dades, rectificació, cancel·lació i oposició a reservescister[at]elbrogit.com.